Изкарване на Снимки 30/90 PhotoPrint - Изображение 1
Изкарване на Снимки 30/90 PhotoPrint - Изображение 1Изкарване на Снимки 30/90 PhotoPrint - Изображение 2

Снимки 30/90

Цена: 9.90 лв.

  Извършваме широкоформатен печат с висока разделителна способност. Нашите специалисти могат допълнително да обработят фотоизображението. Максималният размер на печат е 30x90 см., с точен размер (30,5/90,5). Отпечатани на висококачествена хартия хартия Fujicolor Crystal Archive Paper, което гарантира 100-годишното им съхранение във времето. Ако имате нужда от персонализиран размер, свържете се с нас на тел:0886 809 118.
Предимства на широкоформатния печат
 Поръчаният широкоформатен печат на снимка може да се използва в интериора на жилищни, офис и търговски помещения. Такива кадри оживяват дизайна, добавят индивидуални бележки към него. Тъй като печатът се извършва в печатница, оборудвана с модерна технология, изображенията са възможно най-реалистични и привлекателни. Това е полезно свойство при декориране на витрини, презентации или изложби.
  При рекламирането на определени продукти и услуги може да бъде полезен широкоформатният банер, който е много по-евтин от другите видове рекламни решения. За малка сума пари можете да привлечете вниманието на потенциален купувач или клиент на услуги.