Кои сме ние

Създадохме  PhotoPrint.bg за любителите на дигиталната фотография. Тук нашите клиенти могат лесно и бързо да направят поръчка онлайн за отпечатване на снимки, които ние ще изпълним бързо, ефективно и с отлично качество. За да отговорим на очакванията дори и най-взискателните любители на фотографското изкуство PhotoPrint.bg следи актулните тенденции и технологии в областта на фотографското оборудване и фотопечат. Избрахме да си сътрудничим с лидера в дигиталната фотография Fujifilm. Fujifilm е единствената останала търговска марка за Photofinishing Products.

Каква е нашата цел

Вашите усмивки са най-важното за нас. За да имате възможност да запазите спомени за всички трогателни моменти от живота си ние създадохме онлайн услуга за печат на снимки-PhotoPrint.bg. С него можете лесно да се докоснете до спомените си. Отпечатайте най-скъпите за сърцето ви снимки, поставете ги в рамка или албум и добавете комфорт във вашия дом. PhotoPrint.bg съвместно с Fujifilm  ще ви помогнат да реализирате всичките си фотоидеи за да не изпуснете нито един ценен кадър.

Защо държим на качеството

Качеството е от решаващо значение за удовлетворяване на нашите клиенти и запазване на тяхната лоялност, за да продължат да използват услугите ни и за в бъдеще. Качеството е стремежът ни да бъдем най-добрите за да можем да се отличим от останалите. Без да поддържаме високо качество ние не бихме могли да съществуваме.

Защо нашите машини и материали са по-добрият избор

Защо да се доверите на специалистите от PhotoPrint