Фото плакат

> Сувенир със снимка > Фото плакат

Тематичните фото плакати са перфектният подарък за Ваш близък. 

Те са и подходящ подарък за тези, които нямат много свободно време, а търсят бързо и красиво решение да зарадват любим човек. 

Предлагаме ги в различни видове като имаме подходящи видове за баба, майка, фризьор/ка, баща, дядо, шеф, колега, семейство, кумове, кръстници, приятел/приятелка и много други. 

Вие получавате напълно завършен подарък в размер 20х30см. в стилна бяла рамка, която е подходяща за окачване на стената. Печат на висококачествена матова фотохартия Fujifilm Chrystal Archive Paper.

Ако искате да подарите на някого нещо, което да бъде едновременно и оригинално и запомнящо се, то нашите плакати са чудесен избор. 

Защо да подарим плакат ? 

Бърз подарък, който е завършен и не изисква много свободно време и усилие. Получавате завършена картина в рамка, която да бъде перфектния аксесоар за повода. Независимо от това, дали е подарък за баба, за семейство, за офиса на шефа, или любимата фризьорка той ще вдъхне много любов и топлина. 

За кого са подходящи ?

В зависимост от повода и човека на когото се подаряват, те могат да бъдат подходящи за всеки. Ако откривате Ваш близък приятел в текстовете, които сме подбрали, това означава, че  това е Вашият подарък. Предлагаме ги във всякакви варианти, за всякакви поводи и на различни тематики.