Чаша със снимка

> Чаша със снимка

 Изпийте своята любима сутрешна напитка взирайки се в снимки от най-виликите моменти от живота ви. Създайте чаша със снимка за себе си или направете подарък на скъп човек. Прикачете снимки онлайн директно от телефона си и преживявайте специалните си моменти с всяка глътка.

Предимства на нашите чаши

Видове

Обикновена-бяла на цвят.  Поръчай онлайн и ще получиш с куриер бързо и лесно с гаранция за високо качество от PhotoPrint.bg

Магическа черна.Черна е на цвят, но когато сипеш гореща напитка черната боя избледнява и вашата снимка оживява. Направи подарък на приятел или зарадвай децата си с една истинска магия. Поръчай онлайн и ще получиш качество и бърза доставка.

Цветна - чашата е бяла с цветна дръжка и цветна вътрешност. Може да избирате между 6 ярки цвята- за да е по-забавно и приятно. Подари цветна чаша. Изненадай приятел. А сега всичко е толкова бързо и лесно. Изпрати ни онлайн снимка или текст , а защо не и двете ще ги получиш отпечатани с перфектно качество върху керамичната си чаша.

Идея за подарък чаша със снимка

Това е един прекрасен подарък за всеки повод. Подходящи са за всеки-от заетите майки,които бързат да изпият сутрешното си кафе до колегата, който винаги закъснява за работа. Създайте своя уникален и личен подарък-изберете подходящо изображение, добавете специален текст,изпратете ни ги онлайн и озарете деня на любимите си хора. А защо да не зарадвате децата си с подарък чаша със снимка на домашния ви любимец или техен любим герой.

Защо PhotoPrint e вашият правилен избор