Отпечатване на стандартни снимки

> Снимки > Отпечатване на стандартни снимки

Защо да поръчате снимки онлайн

  • Защото ние от PhotoPrint.bg предлагаме гъвкава и удобна услуга на нашите клиенти. Може да поръчате Вашите снимки онлайн  24 часа в денонощието, 7 дни в седмица без да напускате комфорта на вашият дом или офис. А защо не и докато чакате на опашка директно от телефона си. Онлайн поръчката  е бърза, лесна и най-вече удобна.

  • Получавате вашите снимки с куриер с гарантираното качество от Fujifilm. Снимките се отпечатват на висококачествена хартия  Fujicolor Chrystal  Archive Paper, което гарантира 100 годишното им съхранение.  Може да избирате между гланцова и матова хартия. И двете са с отлично качество. 

Какви продукти ще откриете в категорията

Снимките добавят толкова топлина и индивидуалност в една стая независимо от размера им. Независимо дали ще отпечатате снимки за рамка, албум или подарък важно е да знаете стандартните размери на снимки за печат и как те могат да повлияят на качеството на изображението ви. Ето защо тук ще намерите кратко описание на стандартните размери за да ви помогнем да направите правилният избор.

  • 9/13 или точен размер в см. 8,9х12,7

  • 10/15 или точен размер в см.10,2х15,2. Стандарният и най-популярен размер, тъй като този размер на печат отразява съотношението на страните на повечето визьори на цифрови камери. В този размер ще откриете и най-голямо разнообразие от рамки и албуми.

  • 13/18 или точен размер в см.12,7х17,8. Малко по-голям размер от стандартния 10/15, подходящ за портрети.

  • 15/21 или точен размер в см. 15,2х21,6. Малко по-голям от размер А5, 5 мм от едната и 1 мм от другата. Ето защо ако имате нужда от снимка в размер А5 не се колебайте да поръчате размер 15/21 и изрежете излишното. 

Защо да подарим снимки

 Избирайки снимка за подарък ти не подаряваш просто лист хартия с изображение, ти подаряваш спомен, подаряваш усмивка. Какъв по личен и уникален подарък може да има? Направи подарък като зарадваш любимите си хора, приятели,близки, колеги. Избери забавна снимка за подарък, изпрати ни я онлайн, ние ще се погрижим за останалото. Довърши своя подарък с избор на стилна рамка или албум от нашия онлайн магазин.

Защо да изберем PhotoPrint