Уникален календар за стена със снимки

> Календар > Уникален календар за стена със снимки

Подарък календар за стена

Подаръците са едно от любимите неща на всеки човек. А какво по-хубаво от персонален календар за стена, ако можем да подарим подарък, който всеки месец ще напомня на любим човек, колко много го ценим и обичаме. Ние от Photoprint, Ви предлагаме страхотен и универсален подарък, който определено ще се превърне в най-хубавото нещо в дома на всеки – календар за стена. 

На кого можем да го подарим и какъв вид да изберем

Можете да направите най-подходящия избор  за да изненадате:

Всеки ще се изненада  ако му подарите изцяло индивидуално изработен календар за стена с негова или ваша снимка или просто снимка с мил и скъп ваш спомен. Вие сами избирате размера и формата а, той може да бъде:

в зависимост от мястото, с което разполагате или там където гордо ще го закачи вашият приятел. И не само. Имате възможността да подберете най-любимите 12 снимки, които да сложите за да може всеки месец да бъде отметнат с желание и усмивка. 

Какви снимки да подберем за календар за стена

В зависимост от формата избирате и снимките (вертикални или хоризонтални) като разбира се, избирате тези с най-хубаво качество, или тези от любимата семейна фотосесия. Могат да бъдат съобразени и с различните сезони, това вече зависи изцяло от Вашето предпочитание. А ако искате да изненадате колега от офиса, можете да добавите и снимки от незабравимо фирмено събитие, които всеки ден да му напомнят, че е част от един страхотен екип. 

Защо да изберете PhotoPrint

След като направите Вашия избор какъв вид да е, с каква форма да е и най-важното с какви снимки да го направите, останалото е от нас. Ние от PhotoPrint ще отпечатаме календара за стена в срок от 5 дни, ние ще създадем за Вас подарък, който да бъде високо оценен. Календарите за стена се изработват в два размера – А4 и А3 и са укрепени със спирала от едната страна като по средата имат място за закачане. Не се колебайте и поръчайте още сега, а ние ви обещаваме, че със сигурност ще впечатлите и ще зарадвате хората около вас.

Обичаме Ви PhotoPrint