Магическа чаша със снимка

> Чаша със снимка > Магическа чаша със снимка

Какво е магическа чаша със снимка

Седнете и гледайте как се появява вашата снимка докато сипвате горещо кафе,чай или горещ шоколад във вашата вълшебна чаша. Започнете деня си преживявайки най-незабравимите си мигове.

Какви видове предлагаме


Магическа черна чаша. Черна е на цвят, но когато сипеш гореща напитка черната боя избледнява и вашата снимка оживява. Когато чашата изстине ще се върне отново към черния си цвят. Направи подарък на приятел или зарадвай децата си с една истинска магия. Поръчай онлайн и ще получиш качество и бърза доставка.

Изработени са от керамика от най-високо качество. Не избледняват и не се напукват с течение на времето. Може да се използват както за студени така и за горещи напитки. 

Проблемът с идеята за подарък е решен. Подари магическа чаша със снимка

Това е един прекрасен подарък за всеки повод. Създайте своя уникален и личен подарък-изберете подходящо изображение, добавете специален текст,изпратете ни ги онлайн и озарете деня на любимите си хора. А защо да не зарадвате децата си с подарък магическа чаша със снимка на домашния ви любимец или техен любим герой. Създайте своя завладяващ подарък, който ще остане забавен дълго време след първоначалната изненада. Може да поръчате вашата магическа чаша онлайн директно от телефона си.

Защо да изберем PhotoPrint