Метална рамка 10-15 двойна - комбинирана PhotoPrint

Метална рамка 10-15 двойна - комбинирана

> Албуми и рамки > Рамка за снимки > Рамки 10/15 > Метална рамка 10-15 двойна - комбинирана
Цена: 15.90 лв.

Двойна метална рамка за една вертикална и една хоризонтална снимка формат 10-15.