Изкарване на Снимки 30/40 PhotoPrint - Изображение 1
Изкарване на Снимки 30/40 PhotoPrint - Изображение 1Изкарване на Снимки 30/40 PhotoPrint - Изображение 2

Снимки 30/40

> Снимки > Големи снимки > Снимки 30/40
Цена: 8.90 лв.

  Снимките на класически формати са много популярни. Размерът им се избира в зависимост от това къде ще бъдат поставени по-нататък: във фотоалбум, в рамка на маса или на стената. За фотоалбум най-подходящите размери са 10x15 или 15x21. Ако искате да вмъкнете снимка в рамка и да я направите интериорна декорация, тогава ще ви трябва по-голям формат.
  Най-подходящият вариант за тези цели е да отпечатате снимка с размери 30х40. Снимки с този размер изглеждат най-добре на стената. На тях може да се изобрази всичко: любими места за почивка, приятни запомнящи се моменти, семейни фотосесии и много други. Използвайки висококачествена Fujicolor Crystal Archive Paper хартия, професионално ще направим всички Ваши снимки в картина.
  При можете да поръчате изработването на снимки от всякакъв стандартен и нестандартен размер. Прилагаме високи изисквания към работата на нашите специалисти. Работим върху модерно оборудване, използвайки качествени материали. Печатаме върху матова или гланцирана хартия. Ще възстановим всяко старо изображение и ще подобрим качеството на новото.