Панорамна снимка

> Снимки > Панорамна снимка

Какво е панорамна снимка

Панорамната снимка е една от най-често използваните техники в пейзажната фотография. Тя ви позволява да получите изображение,

чийто ъгъл на видимост е 360 градуса хоризонтално и 160-180 градуса вертикално.

Тази снимка ви позволява да създадете ефекта на присъствие и възможността да гледате всички посоки около точката на снимане. Панорамната снимка предава перфектно не само красотата на големи предмети, природни пейзажи , но и вътрешната атмосфера на стая.

Какви видове може да си разпечатате

Можете да отпечатате вашата панорама в размер до 30х90. 

Отпечатва се на матова хартия без отблясъци. Поръчай онлайн и ще получиш с куриер.

Идея за подарък на мъж или жена

Не само снимка, едно чудесно решение за интериорен декор-това е панорамната снимка. Поради големите си размери тя стои много самостоятелно и красиво на стената в детската стая, спалнята, хола, в офиса. Освен това може да я украсите с рамка и да получите един невероятен подарък както за мъж така и за жена. Впечатлете вашите близки с този оригинален подарък. Независимо дали става въпрос за красив залез, крайбрежна алея или семейна снимка, покажете панорамата си като произведение на изкуството. Изпратете я онлайн и ние ще я разпечатаме. 

Панорамната снимка в рамка е един незабравим подарък за всеки. Подарък, който остава във времето. Подарък за всеки, подарък за  всякакъв повод.

Защо да изберете PhotoPrint

Пуснете онлайн тези панорамни снимки, които са скрити във вашите устройства. Отпечатайте ги професионално за да можете да ги окачите на стената си и да преживявате специалните си моменти всеки ден. Ние от PhotoPrint правим вашите снимки произведения на изкуството за да могат да красят стената на дома или офиса ви. Изпратете ни ги онлайн, а ние с нашият широкоформатен печат ще ги превърнем в зашеметяващи и доставени за нула време.