Изкарване на Снимки 10/15 PhotoPrint - Изображение 1
Изкарване на Снимки 10/15 PhotoPrint - Изображение 1Изкарване на Снимки 10/15 PhotoPrint - Изображение 2Изкарване на Снимки 10/15 PhotoPrint - Изображение 3Изкарване на Снимки 10/15 PhotoPrint - Изображение 4

Снимки 10/15

Цена: 0.20 лв.
  • Първо натиснете "Избери снимка", маркирайте желаните от Вас снимки( не повече от 20-30бр), изчакайте няколко секунди, снимките ще се визуализират една под друга.
  • ОГРАНИЧЕНИЕТО ОТ 30 БРОЯ СНИМКИ Е САМО ЗА ПРИКАЧВАНЕТО. НЯМА ОГРАНИЧЕНИЕ ЗА БРОЯТ ПРИ ПОРЪЧКА.
  • След това натиснете бутона "Купи" и изчакайте, снимките започват да се прикачват. Като се прикачат отиват в "количката". Ако нямате повече снимки, от Количката можете да си финализирате поръчката.
  • Ако имате още снимки отивате отново на "Избери снимка" и продължавате с прикачването. 
  • ВАЖНО: Не зареждайте повече от 20-30снимки наведнъж.
  • Отпечатват се на висококачествена хартия хартия Fujicolor Chrystal Archive Paper, което гарантира 100-годишното им съхранение във времето.
  • Може да избирате между любимата си хартия-гланц или мат.

Гланцовата хартия придава на снимките приятен блясък.  Цветовете изглеждат по-живи и наситени, но може да създаде отблясъци и има тенденцията да привлича пръстови отпечатъци.

Снимките на матова хартия изглеждат контрастни, не привличат пръстови отпечатъци. Притежават антирефлексни качества и са по-подходящи за рамкиране.

Fill – Fit

Fill (напасване) Използва се в случай, че снимката Ви позволява да бъде изрязана от някоя страна, за да може да се побере в перфектния размер, който сте избрали. В този случай, снимката се изрязва, но по начин който да запази цялостния вид.

Fit (запълване) Има случаи в които, изображението е твърде широко и не позволява да се изреже. В този случай се налага запълване – така наречените бели полета на снимките. По този начин получавате искания от Вас размер печат, без да нарушавате целостта на изображението.

Снимките се принтират по преценка на оператора. В случай, че имате конкретни предпочитания, можете да ги посочите в поле забележка при завършване на поръчката.