Изкарване на Снимки 9/13 PhotoPrint - Изображение 1
Изкарване на Снимки 9/13 PhotoPrint - Изображение 1Изкарване на Снимки 9/13 PhotoPrint - Изображение 2Изкарване на Снимки 9/13 PhotoPrint - Изображение 3Изкарване на Снимки 9/13 PhotoPrint - Изображение 4

Снимки 9/13

Цена: 0.22 лв.
Поръчайте фото печат 9х13 см. Oценете моментите!

Точен размер 8,89/12,7 см. Най-малкият размер снимки, но винаги на мода.

Отпечатваме на висококачествена хартия Fujicolor Crystal Archive Paper, която гарантира качеството на всички наши снимки. От photoprint.bg даваме 100-години гаранция на нашите продукти. Разбира се за Ваше удобство имаме гланцова и матова хартия. Гланцовата хартия придава на снимките блясък и наситени цветове. Докато матовата ги прави по вдъхновяващи за окото на човек. Те притежават антирефлексни качества и са по-подходящи за рамкиране.

Ваканция, раждане на дете, сватба, рожден ден - стотици събития годишно, хиляди цифрови снимки. И тогава всичко изчезва - твърдият диск е изгорял, мястото в облака е свършило и това е - щастието и усмивките на снимката се губят. Няма нищо по-надеждно от отпечатването на стандартни снимки - снимките ще спасят най-вълнуващите и важни моменти в живота Ви.

Можете да поръчате снимки от всяка точка в България, просто качете снимка от телефона, компютъра или социалните мрежа, направете поръчка и получете вашите снимки чрез куриер с бърза доставка. Запазете най-важните парчета от живота си, за да ги разглеждате през студените вечери и да ги показвате на близките си.