Работни календари

> Календар > Работни календари

Защо да изберем да подарим персонален работен календар

Живеем в модерен и технологичен свят и можем да проверим времето и датата отвсякъде. Всичко около нас показва часа и датата, но напредналото технологично време, в което живеем не може да замени усмивката от подарък на нещо персонално изработено. Колкото и сериозен и забързан да е живота на хората, едно е сигурно те винаги ще се спрат и ще се зарадват на нещо, което е изработено за тях, особено ако на него има и тяхна снимка. Екипа на PhotoPrint иска да ви представи един страхотен и впечатляващ подарък, а това е персонално изработеният работен календар. Работният календар е част от интериора на всеки  – спалнята, всекидневна, кухнята или офиса. Какво по-хубаво ако към него прибавим и любима снимка  за да можете да се наслаждавате на всеки един ден от годината. 

Какъв работен календар да изберем

Ние от PhotoPrint Ви предлагаме работен календар в няколко различни цвята:

Можете да изберете най-подходящия цвят, както и дали желаете да бъде с едно тяло или с три в зависимост от пространството, с което разполагате. Поръчайте календара за да изненадате Ваш приятел по случай настъпването на Новата година, или за семейството си за да ги изненадате за Коледните празници, или просто за любим колега в офиса, за да бъде стриктен в месечния график. По този начин, не само, че те никога няма да забравят важните дати  или бизнес срещи,  но и с радост ще поглеждат към календара за да отметнат поредния изминал ден. 

Защо да поръчаме работен календар от PhotoPrint

За да направите най-страхотния и незабравим подарък са нужни само 5 минути, както и подходяща снимка. Тъй като размера на снимката е голям, от Вас се иска да подберете тази с най-хубаво качество. (Тук препоръчваме снимката да бъде от професионална фотосесия, или поне с идеално качество). А след като вече сте избрали любимата снимка, както и цвета, остава само да поръчате. Останалото е от нас. До два работни дни, ние ще Ви изпратим страхотен календар, изработен на висококачествена матова хартия Fujicolor Chrystal Archive Paper, с който ще спечелите обичта на любимите хора.